Pages

ყავის ტორტი


ცომი:
4 კვერცხის გული
4 ს.კ. მდუღარე წყალი
230 გრ. შაქარი
1 ს.კ. არაჟანი
150 გრ. მარგარინი (დაჩა,ან ასეთივე რბილი )
0,5 ჩ.კ. სოდა +1 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი
1,ს.კ. ხსნადი ყავა
320 გრ. ფქვილი
კრემი:
500გრ. არაჟანი
2 კვერცხი
3 ს.კ. ფქვილი
180 გრ. შაქარი
250 გრ. კარაქი

2 ს.კ. ყავა

ცომი:გულები ავთქვიფოტ კარგად 4 ს.კ. მდუღარე წყალთან რომელსიც გახსნილია ყავა, შემდეგ დავამატოდ შაქარი და კიდე ძალიან

კარგად გავთქვიფოგ მყარ მასამდე,ამის შემდეგ ვუმატებთ დარბილებულ მარგარინს ან კარაქს,არაჟანს . და ამას დავაცრათ ფქვილისადაც არეულია უკვე სოდა და გამაფხვიერებელი. ეს ცომი შევინახოთ მაცივარში 3-4 საათით. ამასობაში გავაკეთოდ
კრემი: ავურიოთ არაჟანი,კვრცხები ფქვილი და შაქარი და ყავა რომელიც უნდა განზავდეს ოდნავ წყალში და მოვათავსოთ ორთქლის აბაზამაზე .
განუწყვეტლივ მორევით ავადუროთ კრემი . რომ გასქელდება ესეიგი მზად არის. გავაცივოთ და შევურით გათქვეფილ კარაქს.
ცომი გაცივების შემდეგ გამოვიღოთ და გავყოთ 5 ნაწილად და თიტო ნაწილი გამოცხვება 26 სმ. დიამეტრზე 180-200 გრ.
ამ ფირფიტებს წავუსვათ კრემი ,და მოვრთოდ სურვილისამებრ

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze