Pages

შოკოლადის მინანქარი LUTA


300 გრამი ნაღები 35%
500 გრამი შოკოლადი
60 გრამი გლუკოზას სიროფი

თუ ამაზე არ მიგიწვდება ხელი მისი შემცვლელია თაფლი. განსხვავება თაფლსა და გლუკოზას სიროფს შორის არის გემო. თაფლს აქვს თავის გემო
გლუკოზას სიროფის კი არა . ამიტომ რაიმე ღია ფერის თაფლი უნდა მოძებნო ნაკლებად მძაფრო გემოთი (მაღაზიის თაფლი მაგალითად )
10 გრამი ჟელატინი

5 გრამი რძის ფხვნილი

მომზადება .

ნაღები რძის ფხვნილი აადუღე . მერე ჩააგდე ჟელატინი (დამბალ გაწურული ფურცლები ) ბოლოს შოკოლადი . გაადნე და ხელის ბლენდერები რომ არის

იმით მიეცი ერთიანი ჰაეროვანი ფორმა .

ეს არის დოზები შენ როგორც გინდა გინდა გაყავი და გინდა გაამრავლე სურვილის მიხედვით რამდენიც გჭირდება .

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze