Pages

კარამელი


300 გრ შაქარი
250 გრამი ნაღები
50 გრამი კარაქი
2 კვერცხი
1 კვერცხის გული
15გრ ( ერტ ჩაის კოვზზე ოდნავ ცოტა) ფქვილი

დაბალ ცეცხლზე, მშრალი მეთოდით, ანუ წყლის დამატების გარეშე დაადნე შაქარი. დაუმატე ნაღები და კარაქი. აურიე და გააგრილე.
ცალკე ათქვიფე კვერცხები და კვერცხის გული და დაუმატე ფქვილი. მირებული მასა შეურიე კარამელიან და ნაღებიან მასას და 2-3 წუთით დადგი ცეცხლზე.

ეს არის სულ. კექსებშიც კარგია, პეროგებშიც და ნაყინზეც

yes.gif

 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze