Pages

ჟელატინის დოზები


6 ფირფიტა 10 გრამი და 2 ფირფიტა 4გრ.

http://forum.ge/?f=82&showtopic=34400036&st=135 viko

წყლის რაოდენობა მითითებულია მომზადების წესებში, შეფუთვაზე.
მაგ ყვითელი პაკეტებზე აწერია( ზემოთ დევს მსგავსი ფოტო, ზუსტად ისეთი ფოტო ვერ ვნახე)
1 ს/კ ჟელატინს დაასხით 1 ჭიქა წყალი და გააჩერეთ 40- 60 წუთი, მიიყვანეთ ადუღებამდე და გაწურეთ. 1ჭიქა ჟელატინის მასას დაუმატეთ 2-3 ჭიქა ბულიონი ან სიროფი და გააციეთ.

ჟელატინის ფირფიტები
დრ. ოტკერი ჟელატინის ფირფიტები 6 ცალი.
მომზადების წესი: მოათავსეთ ჟელატინის ფირფიტა 500მლ ცივ წყალში, გააჩერეთ 5 წუთი და გახსენით წყალში. თუ ჟელატინს ცივ ინგრედიენტს დაუმატებთ, შეათბეთ და კარგად მოურიეთ სათქვეფით, ხოლო თუ თბილ ინგრედიენტს დაუმატებთ, მოურიეთ კარგად შეთბობის გარეშე.



სიროფი 500მლ წყალი, შაქარი ემატება, მარწყვიც გამოუშვებს ცოტა წვენს. გამოდის 600მლ-მდე.
ჩემი ჟელატინის ასაწონი გრანულები
1ს/კ 600მლ საკმარისია.

 700გრ.მასაზე 15-20გრ.ჟელატინი უნდა დაამატო.  არაჟანი    უნდა გაიწუროს აუცილებლად ზედმეტი სითხისაგან!  

ჟელატინი იხსნება წყალში პროპორციით 1:5  

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze