Pages

ბეზეს კრემი მერენგე


ყალიბი 26 სმ.დიამეტრის
2 ცალი კვერცხი
115გრ.კარაქი
200გრ.შაქარი
0,5 ჭიქა კეფირი ან რძე+1 ს.კ.ლიმონის წვენი და გააჩერე 10 წუთით
0,5 ჩ.კ.სოდა
1/4 ჩ.კ.გამაფხვიერებელი
ცოტა მარილი
195გრ.ფქვილი
ბანანის პიურე 150მლ.(ჩანგლით კარგად დაზილე ბანანი) დაახლოებით 2 პატარა ბანანი

მომზადება:
კარაქი+შაქარი კარგად გათქვიფე და მერე სათითაოდ კვერცხი შეათქვიფე.
ფქვილი+გამაფხვიერებელი+სოდა და მარილი აურიე ერთმანეთში და კვერცხის მასაში დააცერი 1/3-დი მერე ნახევარი პორცია კეფირი და ასე დაასრულე ფქვილით,ყოველ ფქვილის და კეფირის დამარტებაზე კარგად ამოურიე მასას.საბოლოოდ დაამატე ბანანის პიურე
გამოაცხე 180 გრადუსზე მინიმუმ 40 წუთი 1 საათამდე.

კრემი უხდება მოხარშული+მე მოხარშული შესქელებული რძის ფენას ვუსმევ და მერე ვადებ კრემს,ისე ნაღების მსუბუქი კრემი ძალიან მოუხდება.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze