Pages

ტრუფელის ტორტი - უშაქრო, გამოცხობის გარეშე... სადღესასწაულო AUGUSta


400 გრ. შავი მწარე შოკოლადი, 280 - 290 მლ. სქელი არაჟანი, 75 გრ. უმარილო კარაქი (მე აქ არაქისის კარაქს ვიხმარ) და ცოტაც ფორმის გასაცხიმად, 7 კვერცხის ცილა, 100 გრ, ნიგოზი, ნაწილი დეკორაციისათვის, 5 ჩ.კ კაკაო ზემოდან მოსაყრელად.

მსუბუქად მდუღარე წლის ორთქლის აბაზანაზე გავადნოთ შოკოლადი კარაქთან ერთად ვურიოთ და მერე გავაცივოთ.
ცალ-ცალკე ჯამებში კარგად ავთქვიფოთ არაჟანი და კვერცხის ცილა. ფრთხილად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასის 3 კოვზს ვუმატებთ გადადნობილ შოკოლადს და ვურევთ... შემდეგ მთელ მასას გადავიტანთ და ერთად ავურევთ. დავამატებთ დაჭრილ და ოდნავ მოხალულ ნიგოზს.
გადაგვაქვს გაცხიმულ ფორმაში და მთელი ღამით ვდგამთ მაცივარში.
საცერით მოვაყრით კაკაოს გატანის წინ. მოვრთავთ ნიგვზებით.

ეს იყო ორიგინალური კლასიკური რეცეპტი რომელსაც მგონი არ აწყენდა გარკვეული აქცენტის შემატება ... მაგადითად მწიკვი ჩილის, ჯავზის და ა.შ. დამატებით

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze