Pages

დულჩ დე ლეჩე შედედებული რძის მომზადება


1 ლიტრი რძე+ 1..5 ჭ შაქარი. ვანილი. 1/2 ჩაის კოვზი სოდა(გემრიელად), 6 კვერცხის გული. ეს ყველაფერი უზარმაზარ ქვაბში უნდა ადუღო. სოდა რასაკვირველია იწყებს რძის აფუებას, მაგრამ უნდა ურიო ხშირ-ხშირად რომ არ გადმოვიდეს. დაახლოებით ნახევარ საათში ფერს შეიცვლის. კარამელისფერი გახდება. მზადაა.


ჩემი მეთოდით ამ მასამ რომ ფერი შეიცვალა და გახდა მოყვითალო, დაახლ 15 წუთში, 1 სუფრის კოვზი ფქვილი დავამატე და შეიკრა.
მდუღარეს დავამატე ცოტა კარაქი, დაახლ 100 გრ. რომ გაცივდა იყო კარგი დონათსის კრემივით.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze