Pages

სამარხვო რულეტი


 10ს/კ წყალი,10ს/კზეთი,6ს/კშაქარი,შეურიოთ კარგად კოვზით,დავაცრათ ფქვილი და 1შეკვრა გამაფხვიერებელი,ან სოდა /ძმრით.ფქვილი იმდენი რომ იყოს მორჩილი,შეკრული ცომი.როცა შეკვრას დაიწყებს უკვე ნელნელა ამატეთ ფქვილი. თუ ცოტა მოგივიდათ მეტი ფქვილი არაუშავს ,უბრალოდ ცოტა ხრამუნა გამოვა და მაგარი.(მე მასეთიც მომწონს).მერე გაყევით 2 ან 3 ბურთულად და ფქვილიან მაგიდაზე გაიყვანეთ 5მმ სისქემდე.წაუსვით ჯემი,ნიგვზის მოყრაც შეიძლება ზედ,ნიგვზიან /შაქრიანი გულსართიც უხდება.გადაახვიეთ და ფრთხილად გადაიტანეთ საცხობ ფირფითაზე. ვაცხობთ ოდნავ შეფერადებამდე. ტუ მეტად ხრამუნა გინდათ დატოვეთ ცოტა ხანი კიდე.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze