Pages

ჩიტის რძე ძველებური


6 კვეცხის გული კარგად ამოვიყვანოთ, 1 ჭიქა (200გრამიანი) შაქართან და 1ჭიქა მაწონთან ერთად, ამას დავუმატოთ 100 გრამი გამდნარი კარაქი, სოდა ძმარი, 1 ჭიქა ფქვილი და 3 ს/კ კაკაო, გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე, ცალკე 6 კვერცხის ცილისგან ამოვიყვანოთ სქელი ბეზე 1 ჭიქა შაქართან ერთად და გამომცხვარ ბისკვიტს გადავუსვათ ზევიდან , ისევ შევდგათ ღუმელში და და ვაცხოთ მხოლოდ ზედა მხარე, ბეზე რომ ფერს შეიცვლის უკვე მზადააა, თავზე მოვასხათ მინანქარი.

 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze