Pages

მინანქარი


3 ს.კ. კაკაოს ფხვნილი+3 ს.კ.რძე+0,5 ჩ.ჭ. შაქარი მიიყვანე დუღილამდე,როგორც კი შაქარი გადნება გადმოდგი და 50 გრ. კარაქი დაამატე

მე ცოტა ლიქიორს ვამატებ ხოლმე...ხატავს მინანქარს


მე ამ მასას ქვაბსი ვათავსებ და ცეცხლის ზემოდან მიჭირავს (ჰაერში) თან ვურევ,რომ ყველაფერი კარგად დადნეს.კარგი გამოდის.კარაქის რაოდენობა მერყეობს,რაც უფრო მეტია მით უფრო შოკოლადისნაირია,რბილი და სქელი

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze