Pages

სომხური ქადები 2 ვარიანტი


1 შეკვრა მარგარინი+2 ჩ.ჭ. ფქვილი დავკეპე+მარილი+1,5 ძმარი+1 ჩ.კ. არაყი+1 ცალი კვერცხის გული....უცბათ მოვზილე სამჯერ გადავკეცე,ორად გავყავი,ძალიან თხლად გავშალე და 2 კვერცხის ცილისგან(მეორე კვერცხის გული ზემოდან გადავუსვი ცომს) ბეზე გავაკეთე, ორად გავყავი და გადავუსვი ცომის პირველ ნახევარს,მერე გულსართი მოვაყარე,მოვახვიე მილივით,ზემოდან კვერცხის გული გადავუსვი(ოდნავ რძეთი შევათხელე) და დავჭერი.გამოვაცხე 220 გრადუსზე.
გულსართი ნახევარი ქადის გული+ნიგოზი+ოდნავ დარიჩინი+შაქარი...

2. ქადა მაწონით: 200გრ.მარგარინი+3ჩ.ჭ.ფქვილი+1.5ჭმაწონი+0.5ჩ.კ.სოდა. გავყოთ 3ნაწილად. გულუ: 100გრ.მარგარინი+1.5ჭფქვილი+1.5ჭ პესოკი

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze