Pages

კრემ პატისიერი+თეთრი შოკოლადით გათქვეფილი


3 კვერცხის გული+50გრ.შაქარი+ვანილი+20გრ.ფქვილი+20გრ. სიმინდის კრახმალი,კარგათ აურიეთ ერთგვაროვან მასამდე....
300მლ.რძე აადუღეთ,გადმოდგით+50გრ.თეთრი შოკოლადი გაადნეთ სწრაფი მორევით,არშეაჩეროთ მორევა და დაამატეტ კვერცხის მასა...შედგით ცეცხლზე და ისევ სულ მორევით,დაბალ ცეცხლზე მიიყვანეთ შესქელებამდე....გადმოდგით,დააფარეთ მჭიდროთ,ანუ უნდა ეხებოდეს კრემს პარკი და ასე გააციეთ..გამოყენების წინ გათქვიფეთ...
კრემა პასტიჩერაში არ უნდა ვიხმაროთ ფქვილი. და რატომ
ფქვილი განიხილება როგორც ' ცოცხალი' ინგრედიენტი. მისი გამოყენება კრემში გაძლევს მდგრადობის ეფექტს
მაგრამ...
როგროც კი გაცივდება კრემო და შევა მაცივარში ფქვილიში შემავალი ენზიმები იწყებს ამ 'ჟელეს' დარღვევას
და კრემი კარგავს მდგრადეობას.
კრემა პასტიჩერაში გამოიყენება სიმიდის სახამებელი მხოლოდ;
კრემ პასტიჩერას და ნაღების არევის შემდეგ მიიღებ კრემს რომელსაც დიპლომატიკა ქვია
ზალიან ჰაიეროვანი და ამასთანავე მდგრადი გამოდის ასე
კრემ პასტიჩერას ერთი ნაწილი შეათბე და ამ შემთბარ ნაწილს დაამატე ცოტაოდენი ცივ წყალში დამბალი და მერე გაწურული ჟელეს ფურცელი
მერე ეს ნაწილი აურიე დარჩენილ კრემში. და ამ კრემს მერე შეგიძლია დაამატო ათქვეფილი ნაღები პატარა პორციებით.
მე ასე ვაკეთებ და არასოდეს ამჭრია (არევის დროს მიქსერს არ ვიყენებ ) ვურევ დაბლიდან მაღლა


წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze