Pages

ტირამისუს კრემი


2 ცალი კვერცხი(ცილა ცალკე ,გულები ცალკე)
კვერცხის გულები+3 ს.კ. შაქარი მიქსერით 5-8 წუთი ვთქვიფე,მერე დავამატე 3ს.კ. კარგი სქელი არაჟანი+ 2-3 ს.კ.ნაღების ფხვნილი(დიანა,არაუშავდა სხვათაშორის) და კიდე 3-4 წუტი ვტქვიფე სანამ კარგათ არშესქელდა,მაცივარსი დავასვენე 30 წუთით.
ბეზე 2 კვერცხის ცილა+შაქრის ფხვნილი ვამატე გემოვნებით+რამოდენიმე წვეთი ლიმონის წვენის....
ეს რაოდენობა ორ ფენას ყოფნის ოთხკუთხედ ფორმისთვის 

ტუ უფრო სქელი კონსისტენციის კრემი გინდა უბრალოდ ნაღების ფხვნილი დაამატე ცოტათი მეტი 

 

სწრაფი მარწყვის ნამცხვარი http://www.perfectcook.org/index.php?option=com_rapidrecipe&page=viewrecipe&recipe_id=358&Itemid=55

1შეკვრა ,, სავოიარდი,, პეჩენიები

2 ცალი კვერცხი

3 ს.კ. შაქარი +0,5 ჩ.ჭ.შაქარი

3-4 ს.კ. არაჟანი

10-14ს.კ. ნაღების ფხვნილი ,,დიანა,,

300მლ. ყავა

1ს.კ.ლიქიორი

1ჩ.კ.შაქარი

მარწყი
მომზადების წესი

კვერცხის გულები ვთქვიფოთ, 3 ს.კ. შაქართან ერთად, 5-8 წუთის განმავლობაში.

დავამატოთ არაჟანი და ნაღების ფხვნილი, ვთქვიფოთ შესქელებამდე 3-4 წუთი და შევდგათ მაცივარში 30 წუთით.

მოვამზადოთ ბეზე კვერცხის ცილებით და 0,5 ჩ.ჭ. შაქრით.

ნაღების მასა და ბეზეს მასა შევაერთოთ ნაზი მორევით და შევდგათ მაცივარში.

მოვამზადოთ 300 მლ. მაგარი ყავა, დავამატოთ ლიქიორი შაქარი, გავაციოთ.

სავოიარდის პეჩენიები ამოვავლოთ (2 წამით) ყავის ნარევში და ჩავალაგოთ ყალიბში. ასე დაუფაროთ ამოვლებული პეჩენიებით ძირი ყალიბს. ზემოდან მოვაყაროთ მარწყვი, გადავუსვათ ერთი ფენა კრემი.

გავიმეოროთ მეორე ფენა. ბოლოს კრემის ზემოდან მოვახეხოთ შოკოლადის ფილა.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze