Pages

ნაღების ფხვნილი+არაჟანი +კვერცხის კრემი ტირამისუსთვის


2 ცალი კვერცხი(ცილა ცალკე ,გულები ცალკე)
კვერცხის გულები+3 ს.კ. შაქარი მიქსერით 5-8 წუთი ვთქვიფე,მერე დავამატე 3ს.კ. კარგი სქელი არაჟანი+10-12 ს.კ.ნაღების ფხვნილი(დიანა) და კიდე 3-4 წუტი ვტქვიფე სანამ კარგათ არშესქელდა,მაცივარსი დავასვენე 30 წუთით.

ბეზე 2 კვერცხის ცილა+შაქრის ფხვნილი ვამატე გემოვნებით+რამოდენიმე წვეთი ლიმონის წვენი

თუ უფრო სქელი კონსისტენციის კრემი გინდა უბრალოდ ნაღების ფხვნილი დაამატე ცოტათი მეტი

1კგ.არაჟანზე (ჩავდე დოლბანდში და მთელი ღამით დავტოვე დასაწურად.) 150-200გრ.ნაღების ფხვნილი სავსებით საკმარისია ...სულ ოდნავ მარილი შემატე...მოუხდება საბოლოოდ როცა ნამცხვარს გასინჯავ.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze