Pages

შარლოტკა Volli


ვაშლი - 1 კგ

ცომი
3 კვერცხი
1 ჭიქა შაქარი
1 ჭიქა ფქვილი
ვანილი

პერგამენტიან ცხიმწასმულ საფანელ მოყრილ ტაფაზე ვყრით დიდ ნაჭრებად დაჭრილ ვაშლს ... მე ამჯერად ალუბალიც დავამატე
შემდეგ ვამზადებთ ცომს 
კვერცხს და შაქარს ვთქვიფავ მიქსერით (კვერცხს არ ვაცალკევებ) .... ვამატებ ვანილს და ამასაც რომ გავთქვიფავ შემდეგ ვამატებ ფქვილს ..... ყველაფერი ითქვიფება მიქსერით
ცომს ვასხავთ ვაშლს აანთებ ღუმელს მხოლოდ ქვედა მხარეს და ვდგავთ 180 გრადუსზე მხოლოდ ქვედა მხარეს.. მიახლოვებით 25-30 წუთში მზადაა მერე ზემოდან რომ მოიბრაწება ქერქივით  მაინც საკონდიტრო ჩხირითაც ვამოცმებ ..... მთავარია არ ამოყვეს ცომი, თორემ სისველე შეიძლება ამოყვეს რადგან ჩხირი აუცილებლად მოხვდება ვაშლში .... ჰოდა პრინციპში ზემოდან რომ დაიბრაწება მზადაა .... გადმოაბრუნებთ სასურველ თეფშზე, მოხსნით პერგამენტს, მოაყრით შაქრის პუდრას ... თუ ვაკეთებ მრგვალ ფორმაში ... 25 სმ დიამერტისაა ეს ფორმა 1.5 ულუფისთვის თუ ოთხკუთხედში ... 25-20 სმ-ზე........

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze