Pages

'ცვეტაევას ვაშლის ნამცხვარი


http://gotovim-doma.ru/view.php?r=804-recept-TSvetaevskii-iablochnyi-pirog&ftop=1

ბისკვიტი

 ფქვილი-250 გ.
არაჟანი---100 გ.
კარაქი-----150 გ.
გამაფხვიერებელი--1 ჩ.კ.

სოუსი

არაჟანი-200 გ.
შაქარი-220 გ.
კვერცხი-1
ფქვილი-2 ს.კ.
ვაშლი---4(მომჟავო) antonovka

ცომი--------ფქვილი+გმაფხვიერებელი--ავურიოთ. დავუმატოთ არაჟანი და გამდნარი კარაქი, უნდა მივიღოთ ერთგვაროვანი, რბილი ცომი------მაცივარში მინიმუმ 30 წუთი.
ამასობაში ვამზადებთ სოუსს----არაჟანი+შაქარი+კვერცხი+ფქვილი-----ვურევთ შაქრის გახსნამდე.
ცომს ვათავსებთ ფორმაში, ვუკეთებთ ბორტებს. ცომზე თხლად დავალაგოთ გათლილი და დაჭრილი ვაშლი (მე მიყვარს ვაშლის გემო ნამცხვარში და ორი ფენა გავუკეთე), ზემოდან ვასხამთ არაჟნის სოუსს.
ღუმელში----180 გრადუსზე, წინასწარ გახურებულში რა თქმა უნდა, 50 წუთი---1 საათი.
კარგია ცივ მდგომარეობაში.

http://www.koolinar.ru/recipe/view/7417

Тесто:
~ 1.5 стакана муки
~ 0.5 стакана сметаны
~ 150 г сливочного масла растопленного
1/2 чайной ложки гашеной соды
Начинка:1 стакан сметаны, 1 яйцо, 1- 1.5 стакана сахара и 2 столовые ложки муки.
1 кг яблок Слегка взбить сметану,яйцо,сахар и муку.
Яблоки очистить от кожуры и картофелечисткой нарезать на тонкие пластиночки. Уложить яблоки в разровненное руками по сковороде или форме тесто. Тесто получается мягкое и не липучее, его только руками и можно выложить. Залить кремом, выпекать на среднем жару (170-180гр.)минут 50.


 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze