Pages

ფუნთუშები უკვერცხოდ


ნახევარი ჭიქა თბილი წყალი+ნახ,ჭიქა თბილი რძე აურიეთ ერთმანეთს და დაუმატეთ 1 ს.კ. საფუარი, აცადეთ ასე 15 წუთი.

შემდეგ 1 ჩ.კ. ლიმონის წვენი
4 ს.კ. შაქარი
1 პაკეტი ვანილი,
2 ს.კ. რბილი კარაქი და 3 ჭიქა გაცრილი ფქვილი, მოზილეთ მანადე სანამ ცომი ელასტიური არ გახდება

შემდეგ თბილ ადგილას ასე 1.5 გააჩერეთ, შემდეგ კიდევ ერთხელ ამოზილეთ და 15 წუთი გააჩერეთ
მერე აიღეთ ფორმა, ბურთულები დააწყვეთ(ახლოს არა) წაუსვით რძიანი კვერცხის გული, მოაყარეთ სეზამის მარცვლები და ასე გააჩერეთ ისევ 15 წუთი
შემდეგ 180 გრადუსზე გამოაცხვეთ 15-20 წუთო

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze