Pages

კლასიკური ბისკვიტის დოზები


10 კვერცხზე 1 ჩ/ჭიქა შაქარი ათქვიფე მიქსერით მაგრად. მე როცა ვთქვიფავ მიქსერი უკუღმა მიჭირავს, რადგან ასე უფრო კარგად ითქვიფება მასის მოძრაობის მიმართულება ქვემოდან ზემოთაა. დააყარე ასევე 1 ჩ/ჭიქა ფქვილი ( ერთი ამოსმით რაც ამოყვება ჭიქა - დაუტკეპნავად)და ფრთხილად აურიე ზევიდან ქვევით.

გაცხიმული ქაღალდი ჩაუფინე ფორმას ძირზე და შედგი კარგად გახურებულ საშუალოზე ცოტა დაბალ ცეცხლზე სულ ზედა თაროზე ...

ბისკვიტს არავითარი გამაფხვიერებელი არ სჭირდება ...
ფაფუკია ისეთი რომ კრემიც სათანადოდ მსუბუქი უნდა შეურჩიო...
20 კვარცხზე 2 ჭიქა უნდა საქარიც და ფქვილიც
აი, 25 კვერცხიანს უკვე 3 ჭიქას ვუკეთებ ხოლმე ...

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze