Pages

ქოქოსის ნამცხვარი


3 ცალი კვერცხის ცილა
2/3 ჩ.ჭ შაქარი
3 ჩ.ჭ ქოქოსის ფანტელი
1 ს.კ. სახამებელი
ვანილი
მწიკვი მარილი

გავთქვიფოთ ბეზე.როცა ამოიყვან ბეზეს ამატებ ქოქოსს+ვანილი(მე ერთ შეკვრას ვხმარობ,შაქარ ნარევია მაინც) და სახამებელს ვაცრი,ნელა ამოურევ ქვემოდან ზემოთ,გადაკეცვის მსგავსად და მზად არის გამოსაცხობათ.


კოვზით ამოვიღოთ და დავსვათ ნამცხვრები პერგამენტის ქაღალდზე(მე კარაქი გადაუსვი).
გამოვაცხოთ 180-200 გრადუსზე ძირის ფერის შეცვლამდე.მაგის გამოყენება ტარტალეტკების მსგავსათ შესაძლებელია

გავადნოთ ცოტა შოკოლადი+ცოტა კარაქი ჩავაგდოთ ,სანა თხელია(შოკოლადი) კოვზით მოვასხათ ზემოდან.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze