Pages

რულეტი სგუშონით


რულეტი

1 კოლოფი სგუშონი
2 ცალი კვერცხი
0,5 ჩ.ჭ ფქვილი
0,5 ჩ.ჭ სახამებელი
1 ჩ.კ სოდა+1 ს.კ. ძმარი
ვანილი
ცოტა ლიმონის ქერქი

კარგათ გავთქვიფოთ კვერცხი,შევათქვიფოთ სგუშონი,დავამატოთ ვანილი,სოდა+ძმრით,და ფქვილ-სახამებელი.
დავასხათ პერგამენტ დაფენილ თუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე,ოდნავ შეყვითლებამდე.
გამოვიღოთ ღუმელიდან და 5 წუთის მერე ,ცხელივე,თავის პერგამენტის ქაღალდიანადმოვახვიოთ რულეტივით.გავაციოთ.

გავშალოთ,თან მოვაცილოთ ქაღალდი.გადაუსვათნებისმიერი ჯემი ან კრემი.

3 ს.კ. ფქვილი
0,5 ჩ.ჭ შაქარი
3-4 ს.კ. კაკაო
1 ჩ.ჭ.რძე
ვანილი

მშრალ მასას გადაურევ და დაასხავ თბილ რძეს ,დადგავ ძალიან ნელ ცეცხლზე და მუდმივი მორევით მოხარშავ შესქელებამდე.
შეაგრილებ,დაამატებ 100გრ.კარაქს(ასე არიჭრება კრემი!)
მე ამჯერად დავარღვიე ჩემი მეთოდი და გავთქვიფე კარაქი+თითო კოვზს ვათქვეფავდი გაციებულ შოკოლადის მასას,მერე საყინულეში შევდგი 20 წუთით,გამოვიღე ისევ გავთქვიფე 2 წუთის განმავლობაში დაწაუსვი,ხო კიდე ლიქიორი დავამატე ძალიან უხდება შოკოლადის მასას!
ზემოდან შოკოლადის ფილა(მესამედი)+1ს.კ. ნაღები+1 ჩ.კ.კარაქი გავადნე და ზემოდან მოვასხი!

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze