Pages

იოგურტის კრემი: არაჟნის კრემი


ფხვიერი ცომისგან კეთდება ძირი ტორტიკის,ანუ ცხვება.
მერე კეთდება იოგურტის კრემი:
10 გრ. ჟელატინი იხსნება 150 მლ. წყალში.
450 გრ. იოგურტი ითქვიფება 3 ს.კ. ლიმონის წვენთან ერთად.
ჟელატინი კარგათ გავხსნათ,ანუ უნდა ოდნავ შეთბესდა ისე იხსნება,და გათქვეფილ იოგურტის მასაში შეგვყავს ჟელატინი.
შევდგათ მაცივარში 30 წუთით.
250 -300 მლ. ნაღები ამოგვყავს(ვთქვეფავთ) და იოგურტის კრემს უერთებთ.

ეს კრემის მასა ედება,ფხვიერი ცომის ფირფიტას და მაცივარში იდგმება 3 საათით.

ზემოდან შეგვიძლია მაგალითად,ატმის მასა დავადოთ(დაბლენდერებული+ისევ ჟელატინი დავამატოთ შესამაგრებლად).
3 ცალი ატამი+5 გრ. ჯელატინი გახსნილი 100მლ. წყალში.

მოვრთოთ ნაღებით და ატმის ფირფიტებით.

 

 არაჟანი    უნდა გაიწუროს აუცილებლად ზედმეტი სითხისაგან!  700გრ.მასაზე 15-20გრ.ჟელატინი უნდა დაამატო  


  




წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze