Pages

ქოქოსის რძის მომზადება


 2 სავსე ჩაის ჭიქა ქოქოსის ბურბუშელას ვასხამთ 1,5 ლიტრ წყალს და ვადუღებთ კარგად, შემდეგ გადავწურავთ, გავაციებთ და დანარჩენ ქოქოსსაც ხელით კარგად გავწურავთ. გადაწურულ წვენს დანიშნულებისამებრ გამოვიყენებთ. მართალია, ეს არ არის ისეთი წნეხით გამოწურული, როგორც ქარხნული, მაგრამ მაინც ძალიან კარგია 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze