Pages

კრუასანები:


1 ჩ.ჭ რძე
25 გრ. დროჯი ცოცხალი(1 ს.კ. მშრალი)
1 ც.კვერცხი
2-3 ს.კ. შაქარი
ცოტა მარილი
450-500გრ. ფქვილი

150 გრ. კარაქი.

დროჯი გავხსნათ თბილ რძეში 10 წუთით და დავამატოდ დანარჩენი ინგრიდიენტები.
კარგათ მოვზილოთ გემრიელი ცომი.გავაჩეროთ ამოსასვლელად.

გავშალოთ ცომი ოთხკუთხედათ ,შუაში ჩაუდოთ კარაქი,გადავკეცოთ კონვერტივით.
გავშალოთ 1 სმ.სისქეზე, გადავკეცოთ ორად,ისევ გავშალოთ ცომი და გადავკეცოთ ორად.შევდოთ მაცივარში 15 წუთით.
გავიმეოროთ კიდევ ერთხელ გაშლა და გადაკეცვა.ცომი მზადარის.

შოკოლადის კროუსანებისთვის იხმარეთ პლიტკა შოკოლადის ნაჭერი.
ნუშის გულსართისთვის კანგაცლილი ნუში +შაქარი.

ცომი გავაბრტყელოთ ,გამოვჭრად სამკუთხედები,ჩაუდოთ გულსარტი და გადავახვიოთ.
გავაჩეროთ 30 ჭუთით ამოსასვლელად,გადაუსვათ კვერცხი,გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze