Pages

პავლოვა


 3 კვერცხის ცილა
- 1 ჭიქა შაქრის პუდრა (ძალიან წვრილად დაფქვილი თუ იქნება უკეთესია)
- 1 ჩ.კ. ძმარი
- 1 ჩ.კ. სიმინდის ფქვილი
- 1 ჩ.კ. ვანილის ესენცია

კარგად ათქვიფეთ ცილა, ისე რომ რომ გადმოაბრუნებთ არ ვარდებოდეს. თითო თითო ჩაის კოვზობით დაუმატეთ შაქარი და ყოველი ჩამატების მერე კარგად თქვიფეთ. შემდეგ გააგრძელეთ თქვეფა 10 წუთის განმ-ში. მერე დაპკურებებით შეურიეთ ძმარი, სიმინდის ფქვილი და ვანილის ესენცია. თქვიფეთ სანამ კარგად არ შეერევა ერთმანეთს.

ე.წ. baking paper (ეს კალკასავით რამე უნდა იყოს) დაასველეთ წყლით და დააფარეთ ჟარონაზე (გვერდებიც ამოუფინეთ). პავლოვას მასა გადმოაპირქვავეთ ისე რომ 20 სმ დიამეტრის წრის ფორმა ქონდეს.

დუხოვკა გააცხელეთ 150 გრადუსამდე. შედგით ჟარონა დუხოვკაში და ტემპერატურა 125 გრადუსზე დააყენეთ და დატოვეთ 1 საათი. შემდეგ დუხოვკა გამორთეთ და დატოვეთ პავლოვა შიგნით სანამ არ გაცივდება (საღამოს თუ გამოაცხობთ დილით გამოიღეთ (ამის გამო გარეთა კანი ხრაშუნა ხდება). 

გამოღების მერე ზემოდან მოასხით ათქვეფილი კრემები რომ იყიდება ბალონჩიკებში ის და მორთეთ ხილით.

rtulis pavlova http://forum.ge/?f=82&showtopic=34170107&st=495

30-32 სმ.დიამეტრის გამოვიდა
ახლა დავითვალოთ:
7 კვერცხის ცილა=2,10 ლარი
300გრ.შაქარი=0,60 ლარი
3ს.კ. სახამებელი=0,20ლარი
2ჩ.კ.თეთრი ძმარი=0,20ლარი
500მლ.ნაღები=6,50ლარი
ხილი 2კივი და ნახევარი ბროწეული=0,40 ლარი

 ნაღები თეთრი შოკოლადით 


ყველაზე რთული ნიუანსი აქვს ტემპერატურა(ღუმელის) სწორედ დაფიქსირება რომ, თავად ბეზე გარშემო გამოცხვეს+გამაგრდეს და შიგნით სუფლესავით ნაზი იყოს ...ეს მომენტი თუ არ გამოგივიდა,გამოვა ჯასტ ხმელი ბეზე ნაღებ წასმული

ჰოდა იმის თქმა მინდა რომ,ის ოქროს შუალედი რომ,სუფლე გამოგივიდეს ბეზეში(გულში) თავად უნდა გააკონტროლო....


წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze