Pages

არაბული პეჩენია,,მაკრუტი,,:


250 გრ. კარაქი ორთქლის აბაზანაზე გავადნოთ
ცოტა მარილი+saffron(ნამდვილი ირანული)+500 გრ. მანის ბურღული+80 მლ.წყალი,მოვზილოთ კარგათ.დავდოთ დასასვენებლად
გულსართი:
1 კგ. ფინიკი(არვიცი ისევ როგორარის ქართულად)გავაცალოთ კურკები და გავატაროთ ხორცის მაშინკაში .,მაგრამ მე რეცეპტს გადაუხვიე და 500გრ. ფინიკი +500გრ. გარგლის ჩირი ვიხმარე  
გავშალოთ მანანის ცომი ოთკუთხედათ და ზედ დავადოთ ოთკუთხედათ გაშლილი გულსართი (მე ცელოფანში ვყრი გატარებულ მასას და ისე ვშლი,,უფრო ადვილია),მოვახვიოთ რულეტივით , დავჭრათ ,გამოვაცხოთ 15 წუთი,გამოვიღოთ და ზემოდან წავუსვათ თაფლი 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze