Pages

cinamon rolls


საღამოთი მოზილე საფუარი და შედე მაცივარში;
2 ჩ.ჭ. თბილი რძე + 2,5 ს.კ. მშრალი დროჯი+230გრ.ფქვილი

დილით გამოიღე და ცომი მოზილე,ანუ საფუარს დაუმატე:

200გრ. კარაქი
200 გრ. შაქარი
0,5 ს.კ. მარილი
5 ცალი კვერცხი
950 გრ. ფქვილი

მოზილე,შეფუთე,როცა ამოვა გადმოიღე ცომი ,ორად გაყავი,გააბრტყელე ოთხკუთხედათ 50-25ზე,წაუსვი ფონჯით გამდნარი კარაქი და მოაყარე გულსართი.

გულსართი:
1,5 ს.კ. კარიცა (darichini)
120 გრ. ყავისფერი შაქარი
105 გრ. შაქარი
შესაძლებელი დანამატები:ნიგოზი ან ქიშმიში ,ან ორივე.

გადაახვიე რულეტივით,ბოლოები მოუკარი,დაჭერი ორი თითის სისქეზე ,ანუ 2,5 სანტიმეტრზე,გადაალაგე პერგამენტ გაშლილ ლანგარზე და ცოტათი დატკეპნე ზემოდან ნაჭრები. გადააფარე ტილო და გააჩერე 30 წუთი ამოსასვლელად.
წაუსვი ,1 კვერცხი+1 ს.კ. რძე გათქვეფილი,ზემოდან და შედგი ღუმელში გამოსაცხობათ 180 გრადუსზე 15-20 წუთით.

გააცივე და გადაასხი გლაზური: 240 გრ. შაქრის ფხვნილი+ 3 ს.კ. ცხელი წყალი(გააცხელე ,არ აადუღო).


შეგიძლია მიირთვა თბილ მდგომარეობაში,ძალიან გემრიელებია smile.gif

პ.ს. ეს პორცია 40 ცალზეა გათვალისწინებული!!!

http://tomushka.blogspot.com/2010/02/blog-post_14.html

IIvarianti

მიმაგრებული სურათი
მიმაგრებული სურათი

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze