Pages

ვაშლის და მოცვის ნამცხვარი


3 ცალი კვერცხი
2 ჩ.ჭ შაქარი
0,5 ჩ.ჭ არაჯანი
150-200 გრ. მაიონეზი
1,5ჩ.ჭ ფქვილი
ვაშლი 2 ცალი(თუ მარტო ვაშლით გააკეთებთ მაშინ 5-6 ცალი ვაშლი ,რბილი ჯიშის. მე ბროცკი ვიხმარე)
1 ჩ.კ. სოდა+ძმრით
მოცვი 300 გრ.(ეს უკვე იმპროვიზირებულია)

მოვამზადოთ კვერცხის გულებით და 1 ჩ.ჭ შაქრით გოგლი-მოგლი და დავამატოდ არაჯანი,მაიონეზი,სოდა-ძმრით და ფქვილი.
კარგათ აურიოთ და ცომი გადავიტანოთ ყალიბში.
გამოვაცხოთ 180-200 გრადუსზე 10-15 წუთი,ოდნავ უნდა მიიღოს ყვითელი ფერი ცომმა.
დავალაგოთ ცომის ზემოდან თხლად დაჭრილი ვაშლების ნაჭრები და მოცვი მოვაყაროთ (თუ გვაქვს).
გავთქვიფოთ 3 კვერცხის ცილა+1 ჩ.ჭ შაქართან ერთად,ანუ ამოვიყვანოთ კარგი ბეზე.
გადაუსვათ ხილს ბეზედა სევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად,სანამ ბეზე ცოტათი არშეყვითლდება.

გამოვიღოთ,შევაგრილოთ და მივირთვათ.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze