Pages

რულეტი ლიმონის კრემით და რძის ფხვნილით


5 ცალი კვერცხი
7 ს,კ. ფქვილი
7 ს.კ. რძის ფხვნილი
7 ს.კ. შაქრის ფხვნილი
0,5 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი(რაზრიხლიტელი)

ნებისმიერი ჯემი(მომჟავო) ან ლიმონის კრემი,ან ფორთოხლის მარმელადი.

მოვამზადოთ ბისკვიტი,დავასხათ თუნუქის ფურცელზე(პერგამენტის ქაღალდით გადაფარებული,კარაქ წასმული.).
გამოვაცხოთ 20 წუთი 200 გრადუსზე.

ცხელი ამოვაბრუნოთ ტილოზე ,მოვაცალოთ ქაღალდი და გადავახვიოთ,როცა გაცივდება,გავშალოთ რულეტი ,წავუსვათ გულსართი,გადავახვიოთ ისევ,მოვაყაროთ შაქრის პუდრი.

შოკოლადის რულეტი მარწყვით n.j.   http://forum.ge/?f=82&showtopic=34069529&st=630
ცომი:
4 კვერცხი
125 გრ შაქარი 
80 გრ ფქვილი
30 გრ კაკაო
1 ჩ.კ გამაფხვიერებელი ან 1/2 ჩ.კ სოდა

500 გრ ნაღები
300 გრ მარწყვი
3-4 ს.კ შაქრის პუდრა

კვერცხის ცილა გათქვიფეთ 2 ს.კ თვილ წყალთან ერთად, ჩაამატეთ გულები, შემდეგ კი დააცერით ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი.
ცომი გადაიტანეთ ქაღალდჩაფენილ, ცხიმწასმულ ყალიბში (დიდები რომ არის, ღუმელებს მოჰყვება ხოლმე) და 180 გრადუსზე აცხვეტ დაახლოებით 10-12 წუთი.
გამომცხვარი ბისკვიტი გადაიტანეთ სუფთა პირსახოცზე, ქაღალდიანი მხარით ზემოთ, მოაშორეთ ქარალდი და პირსახოციანად გადაახვიეთ.
ნაღები ათქვიფეთ, დაამატეთ შაქრის პუდრა. გაციებული ბისკვიტი გაშალეთ და წაუსვიტ კრემი, დაალაგეთ დაჭრილი მარწყვი და გადაახვიეთ. დეკორაცია სურვილისამებრ: პუდრა და მარწყვი, ან კრემის ფენა, შოკოლადის ბურბუშელა და მარწყვი

 რულეტის რეცეპტი 6 კვ. 6 სფ. კ შაქ. 6 სფ. კ ფქვ. 5 სფ.კ კაკაო. 2 სფ კოვზი მდუღარე წყალი. კრემი ნებისმიერი.http://forum.ge/?f=82&showtopic=34153984&st=1125

 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze