Pages

კრემისთვის ნაღები


100-150 გრამში ჩაასხი ნახევარი ჭიქა რძე (წყალიც) შეიძლება, ან "სგუშონკა" ან ნებისმიერი კომპოტის წვენი, თუ შენს ნამცხვარს რომელიმე არომატი მოუხდება. მიქსერით გათქვიფე. მიიღებ ძალიან სქელ კრემის მასას, რომელიც სურვილისამებრ შეგიძლია "გაათხელო". კარგია, თუ ჟელეს დაუმატებ. მომზადებული კრემი სულ 20-30 წუთით შედგი მაცივარში.ჟელეთი გააკეთე ასე: 1 ჭიქა ნაღების ფხვნილი გათქვიფე რძეში ან წყალში.შეათქვიფე შაქრის პუდრა ისე,რომ ნაღების მასა უფრო ტკბილი უნდა იყოს, ვიდრე ეს კრემისთვის გინდა. 
1 სავსე სუფრის კოვზი ჟელატინი 1/2 ჭიქა წყალში დაალბე 1 საათით,
მერე დადგი ნელ ცეცხლზე, რომ დადნეს (არ უნდა ადუღება), ეს დამდნარი მასა ჩაასხი ნაღებში და გათქვიფე კიდევ ცოტა ხანს. მერე შედგი მაცივარში და შეაგრილე, რომ გამაგრდეს მოსართავად.  კომბინაციები - ხან ათქვეფილ კარაქს უმატებს, ხან სგუშჩონკას

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze