Pages

სამარხვო პეროგი ვაშლით, ფორთოხლით


ცომი: 2 ჩ/ჭ გახეხილი ვაშლი, 1ცალი დიდი ან 2 საშუალო ზომის Fორთოხალი გატარებული ან გახეხილი კანიანად, 3 ჩ/ჭ შაქარი, 1.5 ჩ/ჭ ზეთი,1 ჩ/ჭ დაჭრილი ნიგოზი მოხალული, 1 ჩ/ჭ ქიშმიში, 2 ჩ/კ გადალესილი ან 1 ჩ/კ თავიანი სოდა ძმრით, ვანილი, 7 ჩ/ჭ, ცოტა მეტი ფქვილი ავურიოთ კარგად.
ჟარუნას დავაფინოთ ზეთწასმული ქაღალდი,დავასხათ ცომი და გავასწოროთ კოვზით,შევდოთ ცხელ ღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 30-40 წუთი. გავსინჯოთ ასანთის ღერით.
როცა გამოცხვება შეგრილებულს მოვასხათ გლაზური და მოვაყაროთ ქოქოსის ფანტელები. შეგიძლიათ გლაზურის და ფანტელების გარეშეც. ძალიან გემრიელია.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze