Pages

ტორტების მოსართავი მასტიკა


400მლ. რძე
1 ჩ.ჭ შაქარი 
2 ს.კ. შაქრიანი ვანილი
3 ს.კ. ფქვილი
100-150გრ. თეთრი შოკოლადი
200 გრ. კარაქი

ფქვილი,ვანილი და შაქარი გადაურიე ერთმანეთში,ფრთხილად დაასხი თბილი რძე ,თან სულ ურიე(ვენჩიკი,სათქვეფელა გამოიყენე)კოლტები არგაჩნდეს.
შედგი ცეცხლზე,თან სულ ურიე აუცილებლად,როგორც კი ადუღდება ,დაუწიე ცეცხლს მინიმუმამდე და კიდე ხარშე 7 წუთის განმავლობაში+სულ ურიე!
გადმოდგი და დაამატე დამტვრეული შოკოლადი,კარგათ მოურიე,სრულ შოკოლადის გადნობამდე და გააციე მასა.
კარაქი გათქვიფე მაგრად,ჰაეროვანი უნდა იყოს!თითო თითო კოვზი შეათქვიფე ფქვილის და შოკოლადის მასა.
გათქვიფე ფაფუკ მასამდე და წაუსვი ტორტს. კარაქი უნდა გათქვიფო ჯერ ფაფუკ მასამდე და მერე გაციებული შოკოლადის მასა ცოტცოტა შეათქვიფო კარაქს.გამოგივა ჰაეროვანი,ნაზი კრემი.

2 კვერცხის გული + ერთი კვერცხი მთლიანად + 1 ჭიქაზე ოდნავ მეტი შაქარი+3 ს.კ. ფქვილი+1 ს.კ. კარტოფილის ფქვილი+0.700 ლიტრი ცხელი რძე. ამ ყველაფრისაგან მოვამზადოთ ფაფა. რომელსაც როცა შენელთბილდება შევურევთ 300 გრამ დარბილებულ, ათქვეფილ კარაქს.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze