Pages

ხაჭოს პეროგი ალუბლით შინდით


500 გრ. ალუბალი ან შვინდი გავრეცხოთ და კურკა გავაცალოთ 125 გრ.კარაქი დარბილებული+100 გრ. შაქარი გავთქვიფოთ კარგად,შევათქვიფოთ 4 ს.კ. ლიმონის წვენი,1 პაკეტი შაქრიანი ვანილი+ 4 ცალი კვერცხის გულები (თითო თითო შევათქვიფოთ) 4 ს.კ მანანის ბურღული+ ნახევარი პაკეტი რაზრიხლიტელი+1 პაკეტი ვანილის პუდინგი.ეს ინგრიდიენტები აურიოთ და დაუმატოდ კარაქიან მასას კარგად გავთქვიფოთ 4 კვერცხის ცილა+ 100 გრ. შაქარი დაუმატოდ კარაქიან მასას: 1 კილო ხაჭო( დიეტური,ანუ უნდა მშრალი და უცხიმო იყოს)(ხაჭო უნდა საცერში გავხეხოთ,წმინდა გახდება),ალუბალი ან შინდი,შეურიოთ ნელნელა ცილის მასა. გადავიტანოთ ფორმაში და გამოვაცხოთ 175 გრადუსზე 1,5 საათი შაქრის პუდრი მოვაყაროთ როცა გაცივდება

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze