Pages

ყარაყუმი


ცომი:4კვ.გული+1/2ჩ.ჭ შაქარი+500გრგამდნარი კარაქი+სოდა.ძმრით,ვანილი,მარილი,ლიმონის ცედრა+ფქვილი რამდენსაც შეიზელს.

ბეზე:4კვ.ცილა+6ს.კ.შაქარი+ვაშლის ხილფაფა200გრ.

მურაბები:თეთრი ბალი,ნიგოზი 1ჭიქა დაჭრილი

ცომს დავყოფთ 2ნაწ.1 უფრო დიდი უნდა იყოს ხელით გავწიოთ თუნუქის ფურცელზე პატარა დავჭრათ და შევდოტ საყინულეში 2სთ–ით მურაბა ამოვიღოთ თუშფალანგზე 400გრ გადავავლოთ მდუღარე რომ სიროფი მოცილდეს

ცომზე ვუსმევთ ვაშლის ხილფაფას შემდეგ ვანაწილებთ მურაბებს მერე ნიგოზს ვაყრით შემდეგ ბეზეს დავადებთ თითო თითო კოვზს გადავანაწილებთ მთელ ზედაპირზე შემდეგ მოვხეხავთ გაყინულ ცომს ვაცხობთ 200c ზე 40 წთ

შეიძლება 7კვ 300გრ ცხიმი IIცომი კიდევ გავყოთ შუაზე და ერთს კაკაო გაურიოთ

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze