Pages

ლიმონის პეროგი მაწვნით


2 კვერცხი მთლიანად + 2 მარტო გული
1 1/2 ჭიქა შაქარი
200 გრ კარაქი ან მარგარინი
1/2 ჭიქა მაწონი
სოდა/ძმარი და ვანილი
ეს რეცეპტი ყველამ იცის, მაგრამ ლიმონის დამუშავების მეთოდია განსხვავებული. 2 ცალი ლიმონი უნდა ჩავდოთ პატარა ქვაბში, დავასხათ ცივი წყალი და 2-3 წუთი ვადუღოთ. როცა გაგრილდება გავჭრათ, გამოვაცალოთ კურკები და კანიანად გავატაროთ.
ცომს ემატება ლიმონი
3 ჭიქა და ცოტა მეტი ფქვილი და ჩვეულებრივად ვაცხობთ

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze