Pages

გერკულესის ნამცხვარი სგუშონით


1,5 ჩ.ჭ. სწფად მზადებადი გერკულესი
1,5 ფქვილი+2,5 რაზრიხლიტელი+0.5 ჩ.კ. მარილი
1/3 ჩ.ჭ შაქარი
150 გრ.კარაქი
1 კვერცხი+1 გული
1/3 ბანკა სგუშონი
100 გრ.შოკოლადი
100 გრ.ქოქოსი
50 გრ. ნიგოზი

გავადნოთ კარაქი.
გავთქვიფოთ კვერცხი +შაქარი,დაუმატოდ კარაქი,გერკულესი და გაცრილი ფქვილი.
ეს ცომი გადავიტანოდ პერგამენტიტ მოფენილ ფორმაში (მრგვალში 26 სმ,ან ოთკუთხედში 20სმ-30სმ ზე).
ცომის ზემოდან დავასხათ სგუშონი,მოვაყაროთ ქოქოსი,გახეხილი შოკოლადი და ნიგოზი.

გამოვაცხოთ ღუმელში 180 გრადუსზე 50 წუთის განმავლობაში(გავსინჯოთ ცომი ხის ჩხირით).

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze