Pages

ლიმნის პეჩენიები


მასალა:
1 ს.კ. წვრილად დახეხილი ლიმონის ცედრა 
100 გრ. სიმინდის სახამებელი 
200 გრ. ფქვილი 
2 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი 
100 გრ. დარბილებული კარაქი 
მწიკვი მარილი
200 გრ. შაქარი 
2კვერცხი

მომზადება:
გათქვიფეთ კარაქი შაქართან + ორი კვერცხი, ლიმონის ცედრა და კარგად გათქვიფეთ მიქსერით. 
შემდეგ + ფქვილი, სახამებელი და მარილი . კარგად გადაურიეთ.
ამოაგუნდავეთ კაკლის ოდენა ბურთები დაალაგეთ პერგამენტიან თუნუქის ფურცელზე და გამოაცხეთ 160 გრადუსზე 8-10 წუთი
მზას მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze