Pages

მარშმელოუს საფარი rtuli


მე მარშმელოუს საფარს ვიყენებ ასეთს: 180გრ.მარშმელოუს+80გრ.თეთრი შოკოლადი+1ს.კ.ლიმონის წვენი მიკრო ტალღურში ვადნობ,მერე ვამატებ 1ს.კ.კარაქსს და ვაზელ შაქრის პუდრას(რომელსაც ვცრი ფარდის დოლბანდში და მთელი სახლი ჩემთან ერთად პუდრიანია  ,თუმცა თუ თბილისში ცხოვრობ დჯეფში შეგიძლია სეიძინო პუდრი,ძვირი კი ღირს ),დაახლოებით ვაზელ 300გრამამდე პუდრას,ცელოფანსი ვახვევ და ვასვენებ,მერე თუ რბილია ძალიან კიდევ ვაზელ ცოტას პუდრას(საძერწად ცოტა მეტს მოითხოვს,გადასაკრავად ნაკლებს 

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze