Pages

მარგარინის, კარაქის შეცვლა ზეთით


100გრ.კარაქი=80მლ.ზეთს

"ანიუტა"

200 გრამი კარაქი და 1.5 ჩ. ჭ. შაქარი ერთად ითქვიფება, ემატება 200 გრ. არაჟანი, გამაფხვიერებელი, ვანილი. მასა იყოფა ორად, ერთს ემატება კაკაო, შემდეგ ორივეს ფქვილი, გააბრტყელებ ოთხ ფენას ცალ-ცალკე, გამოაცხობ. კრემი: კარაქი, შედედებული რძე, არაჟანი. თავზე მინანქარი. სულ ეს არის, სამარხვო ვერსიაში კარაქს ადვილად ჩავანაცვლებთ, აი, არაჟანი რით ჩავანაცვლოთ, რომ რბილი და ფუმფულა გამოვიდეს, ეს ვერ მოვიფიქრე.-----ამის სამარხო ვარიანტი: 200გრ კარაქი=160მლ.ზეთი, 200გრ არაჟანი= ბორჯომი

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze