Pages

ტორტისთვის მუსი LUTA


100 გრამი კვერცხის გული ( 5 კვერცხია დაახლოებით დიდი )

130 გრამი შაქარი

40 გრამი ღვინო . ( ღვინის ადგილას წყალი იყო უბრალოდ ღვინის არომატისათვის იცველბა წყლის დოზა ღვინით )

მე მასკარპონეში პირდაპირ არ ვურევ ღვინოს .

წყალი და შაქარი მიიყვანე 121 გრადუსამდე . თერმომეტრი თუ არ გაქვს თითებს შორის რბილი ბურთი რომ დაგრჩება ხარ 121 . თითები ცივ წყალიში დაისველე .

გულების თქვეფას იწყებ ჯერ დაბალ სიჩქარეზე . მერე მაქსიმუმზე გადაგყავს და წვრილ ხაზად ამატებ სეროფს . მისერის ჯოხებს არ დაუმიზნო თორე
აისხლეტს და ჯამის კედლებზე დაგრჩება სეროფი .

 თქვიფე გაციებამდე . მიიღებ ბუშტუკებიან გოგლიმოგლს რომ გავს ისეთ მასას ღვინის ფერით. მერე ნელ ნელა დაუმატე მასკარპონე და გააგრძელე თქვეფა . 

ბოლოს ნაღები . ნაღები კარგი ხარისხის არა ბოლომდე ათქვეფილი . გაამზადე ტირამიუს ჭიქებში და მაცივარში შედე . 

ნუშის ლიქიორს საქართველოში თუ ვერ იშოვი მერე მომზადებას დაგიწერ ტუ გინდა . ჯერ უნუშოდ ცადე . რომ მიიღებ იმ ბუშტუკებიან კრემს

არომატებზე ზრუნვა მერე შეიძლება

http://www.perfectcook.org/index.php?option=com_rapidrecipe&page=viewrecipe&recipe_id=2124&Itemid=55 დესერტი კარამელიზირებული მსხლითა და ღვინის კრემით

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze