Pages

პეროგი ვაშლის, მსხლის და ქლიავის გულსართით.


250 გრამი ფქვილი და 125 გრამი კარაქი ფხვიერ მასამდე აურიე და 2ცალი იოგურტი დაამატე (ნატურლური იგივე მაწონივით) შემდეგ 2 კვერცხის და 250 გრამი შაქრის გოგლი-მოგლი ვანილი და ერთი პაკეტი გამაფხვიერებელი. ფქვილი ამატე ცოტცოტა სანამ ხელზე მოკვრას არ შეწყვეტს და ჩააფინე კარაქწასმულ ფქვილმოყრილ ფორმაში. ზემოდან მოალაგე თხლად დაჭრილი ხილი,რომელიც ნახევარი საათით ადრე 1ლიმონის წვენით უნდა დანამო.

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze