Pages

'შოკოლადის და ნაყინის ტორტი


1) ასაწონი შოკოლადის ფხვიერი პეჩენია 200 გრამი
2) კარაქი - 50 გრამი
3) ერთი ბრიკეტი პლომბირის ნაყინები როა ყუთებში
4)ნუში ან ნიგოზი (თუ გინდათ)
გლაზურისთვის
1) სგუშონკა 100გრამი
2) შავი შოკოლადი 100გრამი
3) კარაქი 1/3 ჩაის კოვზი
4) ვანილი

ესეიგი, პეჩენია კარგად დაფხვენით კომბაინში, დაადნეთ კარაქი და დაუმატეთ დაფხვნილ პეჩEნიას ისე რო მასა გამოვიდეს არც ძალიან თხელი არც ფხვიერი, უფრო წებოვანი და გადაიტანეთ ოდნავ ღრმა ფორმაში, ოღონდ აი ფორმის კედლებზე კარგად ააკარით და შუაში ადგილი დატოვეთ ანუ კედლებზე ამოიყვანეთ უფრო მაღლა ვიდრე ძირში და შედგით მარაზილნიკში ერტი 15-20 წუთი, შემდეგ შიგნით დაუმატეთ საშუალოდ გამდნარი ნაყინი და გაავსეთ ზედაპირამდე გადაასწორეთ. შემდეგ ისევ შედგით მარაზილნიკში რომ გამდნარი ნაყინი თავიდან გაიყინოს. (დაახლოებით 2 საათი ჭირდება)

გლაზური

პატარა ქვაბში ჩაასხით სგუშონკა და დაატეხეთ შოკოლადი ნატეხებად, დაუმატეთ შაქარი და დადგით ცეცხლზე სანამ არ მიიღება (დაელოდეთ ადუღებას) ერთფეროვანი მასა, შემდეგ გამოდგით გაზიდან და დაუმატეთ ვანილი და კარაქი. გააგრილეთ და მოასხით ნაყინიან მასას, ოღოდნ სწრაფად იმიტომ რომ გლაზური ცივთან შეხებისას ეგრევე ქვავდება და სწრაფად მოასხით ზემოდან და შედგიტ ისევ მარაზილნიკში ნახევარი საათიტ.

http://perfectcook.org/index.php?option=com_rapidrecipe&page=viewrecipe&Itemid=55&recipe_id=2197

!

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze