Pages

პეროგი ქლიავის ჯემით


5 კვერცხი +200 გრამი შაქარი=გოგლიმოგლი, +1ცალი გამდნარი მარგარინი+სოდა ძმრით, +500 გრამი მაწონი, ყველაფერი კარგად ითქვიფება მიქსერით, შემდეგ ემატება 3-4 ჭიქა ფქვილი და ვურევთ ხის კოვზით...ვასხამთ ფორმაში ცომს და ცოტას ვიტოვებთ, ზემოდან ვუსვამთ ჯემს, და მოტოვებულ ცომს ვამატებთ ფქვილს და ზევიდან ვაფორმებთ მაგარი ცომის ზოლებით. ცხვება 180 გრადუსზე 40 წუთი

წყარო  ბეჭდვა


საკონდიტრო ნაწარმი

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze