Pages

ხაბიზგინა


ცომი ჩვეულებრივი დროჟით და მარილით. გულში: მაგრად მოხარშულ თბილ კარტოფილს ხელიტ ვსრისავ ხოლმე, ბოლომდე რომ დაიშლება ვამატებ ანადუღარ თბილ რძეს თანდათანობით, მერე ყველს და კარაქს და ვზილავ ხელით დაახლოებით 10 წუთი. თუ დიდხანს ზელ უკეთესია. სამკუთხედის ფორმა : ) ოთხკუთხედად გაბრტყელებული ცომი და გულის ჩადების მერე კუთხეებს ერთმანეთთან ვაერთებ. დაახლოებით 1 კგ, ყველი და 1 კგ. კარტოფილი, რძეს იმდენს ვამატებ რომ ძალიან თხელი არ გამოვიდეს და ადვილად გავაბრტყელო ცომში ჩადებული. წყალს ვუწურავ ბოლომდე კარტოფილს და ისე ვსრისავ. კარაქი 100 გრ. გააჩნია ყველის ცხიმიანობას, თუ ცხიმი აკლია აღარ გამოდის ისეთი გემრიელი

ცახარაჯინა ხაბიზგინაა, ანუ ოსურად ცახარა ჭარხლის ფოთოლია.
ხაბიზგინას გულში უნდა ყველი და წვრილად დაჭრილი ჭარხლის ფოთოლი. კარაქს ვამატებ კიდევ გულში. სწრაფ ცეცხლზე გამოაცხვე და უკეთესია. ზოგი სხვა რამეებს ამატებს, წითელი ფხალი ქვია თუ არ ვცდები, მაგრამ ეგ აღარაა უკვე ოსური ხაბიზგინა.მწვანე ხახვი და მწვანილებიც გაუკეთა და უმწვანილო ვერც წარმომიდგენია, არაფრის გემო არ ექნება

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze