Pages

სუნელების დოზები პასკისთვის


ჩამონათვალი ერთ ნორმა ცომზე (1 ნორმიდან გამოდის დაახლოებით 8 საშუალო

 

1 ს.კ. ილი დაფქული კანიანად

1-2 ჩ.კ. დაფქული ფორთოხლის ცედრა
მწიკვი დაფქული ჯანჯაფილი, ამძაფრებს დანარჩენ არომატებს
1 ცალი ჯავზი (მუსკატის კაკალი)
შეუძლება 1-2 ცალი დაფქული მიხაკი, მაგრამ ჩვენ არ ვუკეთებთ
ეს ყველაფერი კარგად დაფქული უნდა აურიო.

რაც შეეხება ზაფრანას (ცროკუსი, ირანული ნამდვილი ზაფრანა და არა ქართული ყვითელი ყვავილი) - რამდენიმე ღერი უნდა დაფქვა როდინში მწიკვ შაქართან ერთად, დაასხა 1 ს.კ. მდი~უღარე წყალი და თბილად დადგა. სანამ არ გაგრილდება. ფერს გაუშვებს და ეგეც დაუმატე ცომს.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze