Pages

ნაღებზე მოზელილ კულიჩი შოკოლადით და ალუბლის ჩირებით.


5ცალი კვერცხი
300მლ.ნაღები 33% და ზევით
50გრ.დაწნეხილი საფუარი
400 გრ.შაქარი
ვანილი
0,5ჩ.კ.მარილი
300 კარაქი
200გრ.კარგი ხარისხის შოკოლადი(შოკოლადის ხარისხზეა დამოკიდებული კულიჩის სურნელოვანი ბუკეტი)
50გრ.ალუბლის ჩირი
1კგ.ფქვილი

ოპარა:გაათბეთ ნაღები და გახსენით საფუარი,დააცერით 500გრ.ფქვილი,ამოზილეთ და დადგით ამოსასვლელათ.
კვერცხის გულები გათქვიფეთ შაქართან ერთად+ვანილი დაამატეთ.
კარაქი დაადნეთ ცოტა.
როცა ოპარა ამოვა დაამატეთ მარილი,გათქვეფილი კვერცხის გულები,კარაქი+ფქვილი...კარგად მოზილეთ.
გათქვიფეთ კვერცხის ცილები და შეაზილეთ ცომს.დადგით ამოსასვლელად.
შოკოლადი დააბლენდერეთ კროშკის მასამდე,ან წვრილად დაჭერით+ალუბლის ჩირი დაამატეთ.
როცა ცომი კარგად ამოვა,დააყარეთ შოკოლადი,ჩაზილეთ სწრაფად და გააჩერეთ 15 წუთის განმავლობაში.
2 ნაწილად გაყავით და ჩადეთ ყალიბში.აცადეთ თბილ ადგილას ამოსვლა საბოლოოდ და გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.

გამომცხვარ და გაციებულ კულიჩისზედაპირს ,გადაასხით გამდნარი შოკოლადის მინანქარი ან მოაყარეთ შაქრის პუდრი.

 

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze