Pages

არაჟნიანი ცომის ხორცის პეროგი


3ჭ. ფქვილი და 200 გრ. მარგარინი კარგად უნდა აიკეპოს,ამას დაემატება 200გრ. არაჟანი 2 კვერცხი
,მარილი და 0,5 ჩ.კ. სოდა ისევ უნდა აიკპოს -დაიკეპოს კარგად და მაცივარსი 30 წ.
გულსართი 1კოლომდე მოხარსული ხორცი გაატარე ხორცსაკეპში და მერე 2 თავი ხახვი წვრილად დაჭრილი მოსუსე ბლომად ზეთსი
შეურიე ეს გატარებული ხორცი და დაამატე 3 ცალი მოხარსული დაჭრილი კვერცხი .პილპილი და მარილიც გემოვნებით ეს არის მთლიანი პორცია მთელს ფურცელზე ,მე ამის ნახევარი გავაკეთე ტარტის ფორმასი სადღაც 26 სსნტიმეტრიანია.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze