Pages

საშობაო ღვეზელი ყველით


ნახევარი ლიტრი თბილი რძე და 2 კოვზი საფუარი დავდგი ცოტა ხნით, სანამ არ ჩAდნა საფუარი, მერე ცალკე 2 კვერცხი გავთქვიფე ნახევა-ნახევარი კოვზი შაქრითა და მარილით...
მოვზილე რბილი ცომი და დავუმატე 6 ს.კ ზეთი.... და ზეთიანი ხელით მოვზილე და დავდგი. რომ ამოვუვდა ჩავზეილე....
მერე ამოვაგუნდავე იმხელებად რომ ღვეზელები გამოსულიყო, სადღAვ 20 გუნდა გმოვიდა... სათითად გავაბრზტყელე და ზეი წავუსვი და ჯერ ვქენი ასე ყველა სათითაოდ, მერე კიდევ გადავკეცე ერთხელ ზეთის გარეშე... ზაან კარგი ცომი გავოდიდა, ხელში მსიანოვნებდა ზელა, ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი ვერ მოვა ამასთან.... ისე კარაქი რომ დამედნი და ის წამესვა ალბათ უფრო ფხვიერი იქნებოდა, მაგრამ ასეც უმაგრესი გამოვდა...

გული გახეხილი ყველი მქონდა, რომელსაც ხაჭო და ჯკვერცხი გავურიე და ცხტა კარაქი.... მოვამზადე ღვეზელები და შიგნით მოხარშული კვერცხი ჩავამატე, ზემოდან კი კვერცხის გული გადავუსვი....

ხორცის ღვეზელებიც კარგია

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze