Pages

სოკოს ღვეზელი viko


ცომი
225 გრ ფქვილი
1 კვერცხი
50 მლ ზეთი
50 მლ რძე
1/2 ჩ/კ მარილი

გულსართი

300გრ სოკო
70-100 მდე კარაქი
3 მოხარშული კვერცხი.
მწვანე ხახვი
მარილი
შავი პილპილი

1 კვერცხის გული

მომზადების წესი
ცომი
ჩამოთვლილი ინგრედიენტებიდან მოზილეთ ცომი.
ცომის დიდხანს დამუშავება არ არის საჭირო.
სწრაფად იკვრება. რაც ნაკლებად შეეხებით უკეთესია.
.მზა ცომი მოათავსეთ მაცივარში 1 სთ.
გულსართი
კარაქში შეწვით სოკო.
მზა სოკოს დაუმატეთ დაჭრილი კვერცხი, მწვანე ხახვი, მარილი , შავი პილპილი.
მაცივრიდან გამოტანილი ცომი გაყავით 2 თანაბარ ნაწილად.10 წუთი ადროვეთ.
გაიყვანეთ 24- 26 სმ D
ერთ ფენაზე მოსთავსეთ გაგრილებული გულსართი, ზემოდან დააფარეთ მეორე ფენა.
ცომის ნაპირები მჭიდროდ შეკარით.
ზედაპირს გადაუსვით კვერცხის გული.
T180-200
დრო 15 -20 წთ.

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze