Pages

თუ ხრაშუნა ფენოვანის ფირფიტები გვინდა


ფენოვან ფირფიტებს უკვე გამომცხვარს მოვაყრი შაქრის პუდრას
და რამოდენიმე წუთი 220 გრადუსზე შევაბრუნებ. შაქრის პუდრა მაღალ ტემპერატურაზე წარმოქმინს
კარამელის ძალან თხელ ფენას . და იცავს ფირფიტას რომ კრემმა არ დაანესტიანოს . კარგია კიდე კააკოს ცხიმი .
მაგრამ თუ არ მაქვს ხან გამდნარი თეთრი შოკოლადს
ვუსმევ თხელ ფენად . ესეც ძალიან კარგად იცავს რადგან აქვს კაკაოს ცხიმის მაღალი შემცველობა .
მოკელდ გააჩნია  ან შაქრის პუდრს ვიყენებ ან თეთრ შოკოლადს .
ხოდა ფრირფიტები მეორე მესამე დღესაც სულ ხრაშუნაა რჩება .

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze