Pages

ფარშევანგის კუდი


ცომი :
250 გრამი ფქვილი
1 კვერცხი
1 კვერცხის გული
8 გრამი დაწნეხილი საფუარი
13 გრამი შაქარი
50 გრამი რძე
60 გრამი კარაქი
3 გრამი მარილი

გულსართი
200 გრამი პროშუტო კრუდო (ლორი )
გრანა ან პარმიჯანო (ხმელი ყველი )

ზეთის ხილი

ფქვილი მოვათავსოთ ჯამში დავაფშვნათ საფუარი და დავამტოთ შაქარი და რძე . ( გათბობა შეთბობა არ უნდა) დავუმატოთ ნელ ნელა კვერცხები
ეს ყველაფერი კარგად მოვზილოთ. ბოლოს შევაზილოთ კრემივით დარბილებული კარაქი . გავახვიოთ კულინარიულ ცელოფანში და ერთი ღამით მაცივარში
შევდოთ . მე ბოსტნეულთან ახლოს მედო .

მერე გავაბრტყელოთ ასე  დავაფინოთ გულსართი მაგრამ სრულიად არ შევავსოთ. ერთი მხრიდან დავტოვოთ ცარელი ამ ზომაზე

სავსე მხრიდან გადავუკეცოთ ოდნავ ცომიცარიელი მხრიდან დავიწყოთ და გადავკეცოთ სამად ცომის ერთ მხარეს დავადოთ 2 თითი და მოვნიშნოთ მკრთალი ხაზი გავავლოთ მრთელ სიგრძეზე . ხოლო მეორე მხრიდან კი დავიწყოთ
ცომის ლენტებად დაჭრა . ცომის ჩაჭრა უნდა მოხდეს მონიშნულ ხაზამდე . ლენტები უნდა იყოს 2 სმ-იანები

მერე ეს ჩაჭრილი ლენტები მაოვაბრუნოთ მოვრთოთ ზეთის ხილით ..ცომი ოდნავ მოვხაროთ და ვაცალოთ გაფუება .გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და 180 გრადუსზე გამოვაცხოთ . სანამ ლამაზ ფერს არ მიიღებს

წყარო  ბეჭდვა


ცომეული

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze